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Portrait | Energies


Membres de l'équipe - Sai BRAVO MELGAREJO

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Publié le 23 septembre 2024



​Sai Bravo-Melgarejo


I am an industrial economist interested in energy and environmental economics. I joined CEA/I-Tésé as a researcher in September 2024 to work on questions related to energy markets' regulation and organization.

I obtained my Ph.D. in Economics from the University of Pau, in association with the Chair of the Economics of Gas, in 2021. I hold a Master's degree in Economics of Markets and Organizations from the Toulouse School of Economics. Before joining I-Tésé I was a postdoctoral fellow at ENAC.


Publications

Adopting and diffusing hydrogen technology in air transport: An evolutionary game theory approach. with S. Chen, E. Malavolti, and R. Mongeau. Energy Economics, vol. 125, n. 106864, September 2023, 10.1016/j.eneco.2023.106864.

Working Papers

Prosumers: Grid Storage vs Decentralized Storage with C. Haritchabalet. Submitted.

A model of vertical restraints and labeling: the case of green hydrogen. with C. Haritchabalet.

Do airlines adopt sustainable aviation fuels under modal competition? with E. Malavolti. Submitted.

Work in Progress

Greening the Public Fleet: Evidence from California's Clean Vehicle Rebate Program.

What determinants for multimodality? Investigating preferences for multimodality in Toulouse. with I. Hoummirat and I. Laplace.

Coopetition: What is the optimal air-rail transportation mix? with S. Chen and E. Malavolti.

Policy Work

Cahier d'acteurs n°36 UMR TREE. (2022). Stratégie française sur l'énergie et le climat. with X. Arnauld-de-Sartre, P. Lacassy, F. Lachet-Touya, J. Le-Cacheux and J. Pélé.

Hydrogène « vert » : fantasmes et réalités. 2022. BSI Economics.

Les projets européens d'interconnexions électriques. 2021. BSI Economics.

Prosommateurs : une conséquence directe du déploiement des réseaux intelligents dans le marché de l'électricité. 2020. BSI Economics.

Défis des nouvelles technologies dans la décarbonisation du secteur des transports. 2020. BSI Economics.

Vers une alimentation “désin-carnée" : Enjeux environnementaux et de santé publique. 2019. avec M. Coinon.